ABOUT ME


Hey , Nama aku Wan Nur Atikah . korang boleh panggil aku ika or suka hati korang larh nak panggil aku ape . Tarikh lahir aku 10/11/97 . Oky,aku masih muda lagi kan ? Ada yang lagi muda dekat blogger ni ? OKy ! Kau menang ! hehe For this pages just nak kenal kenal dengan aku,sikit sikit boleh larh ek . Kalau nak banyak pun boleh . Boleh sangat sangat . BOleh blarh larh ! joke jew :) Hope korang enjoy dengan blog nie eh . Kalau ada yang kurang atau pun terlebih,korang tegur larh dekat fb atau pun comment comment larh posting mana mana yang terlebih nd terkurang . OKy,enjoy ek ! love u all reader ! mmmuaaahhh ! *jangan marah ek Azhan Syahmi :)



                                                  - eyka-azhan -