Tuesday, November 22, 2011

TENTANG HATI & PERASAAN

Asalamualaikum,hey reader . Korang sihat tak ? Oky,let`s go felling my story . Yeah,great . Korang aku nak tanye sikit larh kan dekat korang-korang ni . Ape perasaan korang kalau orang yang korang sayang suruh lupa kan dia selamanya ? How are you feeling kalau orang yang korang sayang gak doakan korang bahagia dengan lelaki/perempuan lain ?


I know,mesti larh korang sedih . correct ? Oky,sekarang ni aku dalam konflik tersebut . Korang tahu tak hati aku sakit sangat bila orang yang aku sayang suruh aku lupakan die nd die doakan aku bahagia dengan orang lain . Kalau korang larh dekat tempat aku,ape agak-agaknya yang korang akan buat ? Aku tak tahu ape salah aku dekat kau wahai lelaki . Kalau aku ada buat salah dekat kau,aku mintak maaf sangat-sangat .


Aku tak sanggup nak lalui apa yang kau bagi dekat aku . Aku tahu aku tak layak untuk kau,tapi kau jangan larh buat aku macam ni . Kenapa mesti kau hukum aku sampai macam ni ? Ya Allah,kau bagi larh aku petunjuk . Kau tunjukkan larh apa salah aku dekat lelaki ni .LELAKI ! kau tahu tak aku sedih sangat kau buat aku macam ni . Walaupun kau sedih jugak,kau habiskan air mata kau untuk aku tapi apa yang kau rase tak sama dengan apa yang aku rasa sekarang .


Sekali kau buat aku,selamanya aku akan ingat . Aku mintak sangat kau maafkan aku . Kalau kau dah nak sangat aku lupakan kau nd kau nk tengok aku bahagia dengan orang lain . Oky fine LELAKI,aku terima apa yang kau nak . Perjalanan hidup aku pun masih panjang lagi,dalam hidup aku macam-macam boleh jadi . Kalau kau nak ape yang kau cakapkan dekat aku semalam,oky nd aku nak kau tinggalkan aku selamanya . Kau jangan cari aku lagi . Aku rela kehilangan orang yang aku sayang daripada hati kau nd hati aku terus sakit nd tersiksa .



Hope kau bahagia sayang ~~ :'(

No comments: