Tuesday, November 22, 2011

MALAYSIA MENANG LAGI

Asalamualaikum,hey reader . How about korang ha ? Happy tak ? Ofcoz larh happy kan,Malaysia dah menang . Thanx for god coz dah bagi Malaysia menang . Thanx gile-gile . korang tahu tak ? Time kita dapat penalti,my family was pray nd in the prayer we are the talk " Ya Allah,bagi larh Malaysia menang . Indon belagak dengan negara ku ya Allah . Bagi larh pemain bola Malaysia semangat semula " . Huh that time kita orang berdoa betul2 nd aku ? Sampai nak mengalirkan air mata :'( . But Allah tu maha berkuasa . Thanx god sebab dah makbulkan doa kami sekeluarga .






Ha , korang nampak kan Logo tu ? Thanx jugak dekat pemain-pemain bola Malaysia,semangat dia orang negara kita boleh menang . Khairul Fahmi ! Love you so much . Sebabkan kau yang menjaga pintu gol,terlepas 2 gol time panalti love larh dekat kau . At now,aku betul-betul tak tahu nak post apa . Aku just nak bagi tahu korang yang aku bangga gile jadi anak Malaysia nd for Indon,padan muka kau . Kau rasa kan sendiri kekalahan nya . Sepanjang Sea Game kow tak pernah hormat dekat Malaysia . Bendera Malaysia pun kow buat tutup alat kemaluan kau,then kow sebarkan dekat Facebook . Pergi mampos larh kow Indon .


Thanx again for god n I proud of Malysia . Love TEAM MALAYSIA <3






No comments: