Thursday, February 2, 2012

KAU nd AKU :'(



Assalammualaikum,hey reader :) Korang apa cerita ? Sihat ? Sakit ? Oh no ! Kalau sakit,cepat-II makan ubat ye akak,adik,abang-II semua :) How about me ? Hari nie tepat 2 tahun 4 bulan aku couple dengan Azhan Syahmi,siapa die ? Tuh ~~ gambar yang dekat sebalah tuhh !! Oky dah perasan dh ? Ha ! die larh orang yang saya maksudkan :) Tapi malangnya,aku dengan dia dah tak ada apa-II hubungan lagi . We clash ! :( Korang tahukan macam mana perasaan orang putus cinta ? Ha,macam tuh larh yang aku rasakan sekarang . Sedih sangat-II,rasa macam nak sahaja menangis hari-II . Wuaaawwwuuuaaa :'(

Mesti ada hikmah di-sebalik apa yang terjadikan ? Tak apa,redha :( Dah clash,tapi kenapa letak gambar die lagi dekat dalam blog nie ? Oh ! Biarlarh,suka hati aku larh nak letak gambar die ke tak ! hehe,tak ada larh,biar larh gambar die duduk diam-II dekat situ . Nanti kalau rindu dekat dia,boleh tengok-II ^_^ Walau pun dah clash dengan dia,hati nih tetap sayangkan dia . Memang dia bukan yang pertama aku sayang nd kenal,tapi dia larh yang terakhir dalam hidup . Hati nih tak boleh terima orang lain selain dia .

Tak cuba belom tahu ?! Oh tidak ! tak perlu cuba untuk lupakan dia,aku tetap sayangkan dia walaupun dah tak ada hubungan apa-II . Azhan Syahmi,aku tetap doakan kau bahagia macam selalau . Kau niat nak masuk sekolah sains kan ? Kau tunaikan larh hajat kau tuh,aku tak halang . Aku suka kau ada semangat macam tuh . Lepas nih aku akan rindukan kata-II kau . "MAMA comel,mama baik,mama romentik,mama cantik,mama cute nd something else . Bila aku teringat dekat kau,air mata nie mengalir tanpa henti . Azhan yang aku peluk sebelum aku tidur nie,perlukan papa dia . Nevermind,kau boleh teruskan hidup kau nd aku boleh tolong jagakan azhan tuh untuk kau .

Banyak aku nak cakap untuk kau,tapi aku rasa untuk post nih aku bagi sampai sini sahaja . Air mata aku sentiasa mengalir untuk kau,aku pun tak tahu kenapa . Aku tak boleh lama-II menghadap gambar kau,aku tak boleh lama-II mengahadap komputer, nanti aku teringat dekat kau then aku menangis . Kau selalu pesan dekat aku,"mama jangan nangis ye,nanti tak comel " Papa ! sumpah aku sayang kau Papa . Kata-II kau buat aku lagi sayang nd rindukan kau :'( Oky larh,have to go :) Salam :'(


                Papa ! sumpah aku sayang kau ! Kau bahagia ye pa :'(

No comments: