Monday, March 12, 2012

SAYANG nd RINDU AWAK !!


Assalamualaikum,hey reader ! Korang apa khabar hari nih ? Sihat ? Oh bagus,alhamdulillah korang semua sihat . Ha ??!! Ada yang tak sihat ? Oh oky,pergi makan ubat sekarang then boleh terus baca post saya :) Kepada yang kurang sihat macam saya nih,saya doakan awak-ii yang tak sihat semoga cepat sembuh :)  Oky hari nih nak tak tahu nak story ape, cuma nak cakap kat korang yang aku rindu giler dekat Azhan Syahmi . UUUwwwwaaaa ! Nak nangis pun ade nih :'( Oky tak mengapa , aku boleh tahan . Huuh ! Tahan Atikah dengan kesedihan mu itu . Jangan menangis selagi kamu boleh bertahan,huh sabar-ii . *time taip post nih,hati nih dah di banjiri dengan air mata,cuma pipi nih je yang belum di basahi dengan air mata*  :'(


Bila aku boleh bahagia dengan kau macam dekat gambar yang dekat atas tuh ? Bila ye cik Azhan Syahmi ? Aku nak berbaik dengan kau,tapi aku tak nak benda yang sama jadi lagi . Biar larh mak aku cakap aku ego seklai pun,tapi kalau aku kata tak nak, tak nak larh aku . Aku rindu semuanya dengan kau . Kau nak kata aku ego,aku keras kepala,aku ini aku itu . Oky kau cakap larh,aku tak kisah pun . Aku yang salah ! Tapi aku tak boleh tipu diri aku yang aku still sayang nd rindu dekat kau . Walaupun kita dah lama tak bercakap sama-ii,dah lama tak dengan khabar antare kita . Aku tetap sayang kau larh Azhan Syahmi .

Aku try pujuk hati aku,aku kata kalau aku tak ada jodoh dengan kau pun aku tak kisah . Aku redha kehilangan kau . Kau pergi larh jauh-ii,tapi hakikatnya aku tipu diri aku sendiri . Aku tak boleh kehilangan kau ! Aku sayang nd rindu kau sangat-ii . Aku tahu kau pun rindu aku kan ? Sebab aku baca blog kau yang kau rindu nd sayang aku sangt-ii . Lepas aku baca blog kau,aku terus post bende nih . Aku tak tahu nak mengadu dekat sapa kalau bukan dekat kau . Bila kau dah mula diamkan diri kau . Blog nih larh tempat aku mengadu segalanya . Kau tak pernah berhenti panggil aku MAMA walaupun aku dah marah kau panggil aku MAMA .


Sayang betul kau dekat aku ek . Ermm,macam tuh larh jugak aku sayang dekat kau . Mungkin aku je yang tak tunjuk yang aku sayang dekat kau . Sebab tuh kau kata aku berubah sangat-ii nd itu ini . Aku berubah sebab aku sayang giler dekat kau larh :'(  Dha banyak kali dah aku cakap dekat post nih yang aku sayang nd rindu dekat kau . Kalau kau tak percaya jugak,tak tahu larh aku . Huurrrmmm,Mungkin kau tengok aku selali tersenyum an . Aku senyum untuk kau sayang,bukan untuk orang lain . Kau pernah bagitahu aku,kalau aku senyum,kau turut senyum . Bile aku sedih,kau turut sedih . Bile aku gembira kerana sesuatu,kau akan tumpang gembira . Ya Allah sayang,aku betul-ii rindukan kau . :'(


Azhan Syahmi,aaku harap kau faham apa yang aku nak bagitahu kau . Kau ukirkan larh senyuman kau yang manis setiap hari tau,sebab senyuman kau akan menyebabkan aku juga tersenyum . Aku sayang kau sangat-ii . Aku tulis dekat blog nih pun,aku nak bagitahu semua orang yang aaku sayang dekat kau . Biar kau tak tahu,biar bukan kau orang pertama tahu semua nih . Tapi kau larh orang pertama yang aku sayang . Kau ingat ye sayang,hidup kau tak ada gantinya . Kalau ade pon,tak semestinya aku sayang dia macam aku sayang kau . Oky GTG now , daaaaaa salam sayang :)



No comments: